Γνωρίστε μας!

Μάθετε για την ιστορία και την εξέλιξη μας!

Καλωσορίσατε στην επίσημη ιστοσελίδα της Int Auto Parts Velissaris, της κορυφαίας εταιρείας στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Με περισσότερα από 25 χρόνια παρουσίας, προσφέρουμε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα, καλύπτοντας κάθε σας επιθυμία.

Σχετικά με εμάς

Προσφέρουμε πλήρεις υπηρεσίες στον χώρο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων με προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Αξιοπιστία

Επιλέγουμε τα καλύτερα προϊόντα για να εξασφαλίσουμε την απόδοση και την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

Υποστήριξη

Σύγχρονος εξοπλισμός, υψηλής εκπαίδευσης προσωπικό και εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Λίγα λόγια για εμάς

Η Διεθνείς Συναλλαγές ΑΕΕΒΑ Int Auto Parts Velissaris ξεκίνησε το σημαντικό ταξίδι της το 1995, αφού συγχωνεύτηκε μια ομόρρυθμη εταιρεία και μια ατομική επιχείρηση που δρούσαν δυναμικά στον κλάδο του αυτοκινήτου από το 1977. Έδρα της είναι το Άστρος Κυνουρίας στο Νομό Αρκαδίας και το Υποκατάστημα βρίσκεται στο Αργος.

Από τα πρώτα βήματα της, η εταιρεία επικεντρώθηκε στην εμπορία ανταλλακτικών αυτοκινήτων και υγρών καυσίμων, έχοντας ως πυρήνα της την κίνηση και τη συντήρηση του αυτοκινήτου. Με συνεχείς επενδύσεις σε έρευνα και ανάπτυξη, κατάφερε να καλύψει επιτυχώς όλες τις βασικές κατηγορίες ανταλλακτικών που αποτελούν τον κόσμο του αυτοκινήτου.

Η δυναμική ανάπτυξη της εταιρείας ξεκίνησε το 1998, όταν κατάφερε να επεκταθεί σε νέες αγορές και να προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων, καλύπτοντας κάθε πτυχή του αυτοκινήτου. Από τον σκελετό μέχρι τους τροχούς, το ηλεκτρικό σύστημα, και τα αξεσουάρ, η Int Auto Parts Velissaris διατηρεί την υπόσχεσή της για υψηλή ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας, παρέχουμε πρόσβαση σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων, όπως μπαταρίες, φίλτρα, λιπαντικά, τακάκια, δισκόπλακες, αμορτισέρ, και πολλά άλλα, όλα σε ανταγωνιστικές τιμές.

Με τη στήριξη των πελατών μας και τη δέσμευσή μας για συνεχή εξέλιξη, η Int Auto Parts Velissaris συνεχίζει να καλύπτει τις ανάγκες του κλάδου, προσφέροντας αξιοπιστία, υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, και εγγυημένα αποτελέσματα.

Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, καθώς συνεχίζουμε να κινούμαστε προς την επιτυχία, δημιουργώντας μια παράδοση αξιοπιστίας και αριστείας στον κόσμο των ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Int Auto Parts

ΕΔΡΑ

Άστρος Κυνουρίας, Αρκαδία

  27550 22629

  info@intparts.gr

ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

1ο χμλ. Ε.Ο. Άργους-Ναυπλίου, Άργος

  27510 26535

  info@intparts.gr

TOP
+